Ideoita kesäjuhlien kattaukseen ja valmistujaislahjaksi!

May 1, 2017

Toukokuussa löydät meiltä paljon ihanan inspiroivia kattaukseen tai valmistujaislahjaksi sopivia tuotteita. Halusitpa sitten lisää väriä ja persoonallisuutta kesäjuhlien pöytään tai tyylikästä designia tuliaiseksi, löydät paljon valinnanvaraa verkkokaupastamme sekä Kampin konseptimyymälästä!

Anna valmistujalle lahjaksi suomalaista designia!

Pi-No-Pi-No –vaasin takana on suomalainen suunnittelijapari Maija Puoskari & Tuukka Tujula. Suunnittelijat inspiroituvat Suomen villistä ja puhtaasta luonnosta, mikä näkyy vaasin puisessa kannessa sekä luonnonläheisissä väreissä.

Monikäyttöisestä vaasista on saatavissa kolme eri kokonaisuutta, ja sen osia voi käyttää myös erikseen. Poistamalla väliosat saa vaasista korkean säilytysastian, kun taas ylimääräisiä kansia lisäämällä syntyy vielä useampia erikorkuisia lasipurnukoita.

Selettin Hybrid-astioissa yhdistyvät Idän ja Lännen estetiikka. Puolet astioiden kuviosta on saanut vaikutteita itämaisesta koristeellisuudesta ja toinen puoli taas länsimaisesta perinteestä. Kauniin kirjava astiasto saa modernin ilmeen, kun klassiset kuosit laitetaan tällä tavoin vastakkain.

Osta täältä!

Rikke Hagen on suunnitellut tämän hienostuneen, skandinaavisen lasisarjan. Lasit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä funktionaalisuutta ja puhdasta nautintoa. Eksklusiivinen Long Drink –lasi on Normann Copenhagenin Drinks-sarjan uusin tulokas.Tyylikkään skandinaavinen ilme ja upea käsityötaito yhdistyvät tässä lasissa. Lasi sopii niin arkikäyttöön kuin juhlatilaisuuksiinkin.

Osta täältä!

Selettin Sauria-tarjottimet sopivat hyvin niin kakuille kuin vaikkapa sushillekin! Nämä hauskat kaverit herättävät varmasti huomiota kesäjuhlissa tai ilahduttavat persoonallisuutta arvostavaa valmistujaa.

Saatavissa kolme eri dinosaurusta: T-rex, Bronto ja Trice.

Osta täältä!

Selettin ja Diesel Livingin yhteistyönä syntynyt Cosmic Diner –sarja tuo aurinkokunnan pöytääsi. Taivaankappaleet ovat päätyneet upeiksi lautasiksi, joiden lisäksi sarjasta löytyy kahta erikokoista meteoriittilasia, suola- ja pippurimyllyt rakettien muodossa sekä hauska Starman-vaasi.

Osta täältä!

Brilliant on sarja pieniä lasirasioita, joiden kansien upeat värit ovat saaneet vaikutteita jalokivistä. Niissä vois säilyttää koruja, kolikoita tai vaikkapa lasten maitohampaita, ja kauniit rasiat ovat kaunis lisä myös kattaukseen. Kestävä ja helppohoitoinen Brilliant Box -lasirasia täydentää kauniisti minkä tahansa huoneen sisustuksen ja sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

Osta täältä!

Suomalaistuneen korusuunnittelijan Linda Toyen kauniit hopeiset ja kultaiset korut ovat saatavissa OUT OF THE DARK Concept Storesta Eerikinkadulta! Valikoimassa paljon erilaisia vaihtoehtoja eri aiheilla.

OUT OF THE DARK Concept Storeen on saapunut Ekobon bambukuidusta valmistettuja Biobu-astioita! Astioiden ja muiden pientuotteiden valmistusprosessissa hyödynnetään erilaisista bambutuotteista ylijäävää sahanpurua, joten tuotteet ovat monia muita astioita ekologisempi vaihtoehto.

Nämä kolme suloista pöytävalaisinta sopivat hyvin esimerkiksi ikkunalaudalle, kirjahyllyyn tai vaikka yöpöydälle tuomaan lisävaloa. Supersuosittua hiirivalaisinta voi tilata verkkokaupastamme sekä Eerikinkadun konseptimyymälästä.

Osta täältä!

Tässäpä loistava lahja liikkuvaista sorttia olevalle musadiggarille tai laadukas kaiutin omaksi iloksi!

Native Unionin langaton Switch on yhteensopiva kaikkien Bluetooth®-laitteiden kanssa ja toimii tarvittaessa varavirtalähteenä matkapuhelimelle. Nauti ensiluokkaisesta äänentoistosta kotona ja reissussa, sillä akku kestää yhdellä latauksella jopa 14 tuntia, ja pohjan valot näyttävät jäljellä olevan virran.

Osta täältä!

Selettin ja Diesel Livingin yhteistyönä syntyneen Machine-astiasarjan inspiraatio on nimensä mukaisesti saatu koneiden muotokielestä. Huomiota herättävään mallistoon kuuluu erilaisia lautasia ja tarjoiluastioita, koristeellisia juomalaseja sekä hauskat DIY-aterimet ja Transmission-kynttilänjalat.

Osta täältä!

Machine-sarjan näyttäviä juomalaseja on saatavissa kahdessa eri koossa.

Normann Copenhagenin mallistosta löytyy joukko suloisia koristelintuja lahjaksi tai omaksi iloksi!

Islantilaisen Sigurjón Palssónin suunnittelemat Shorebird-linnut ovat tammesta valmistettuja, persoonallisia kahlaajalintuja. Sijoita iso Shorebird kirjahyllyyn tai kokoa eri kokoisista linnuista leikkisä parvi sivupöydälle.

Puhdaslinjainen ja veistoksellinen Swan-puujoutsen täydentää modernin kodin sisustuksen niin makuuhuoneessa, eteisessä kuin olohuoneessakin. Tämä ajaton, tammesta valmistettu koriste-esine ihastuttaa yksinkertaisella tyylikkyydellään.

Ducky on yksinkertaisen klassinen puuesine täynnä nostalgiaa. Tässä veistoksellisessa puuankassa ei ole mitään turhaa. Tämä ajaton designesine sopii upeasti niin olohuoneeseen, makuuhuoneseen kuin lastenhuoneeseenkin.

Osta täältä: Shorebird, Swan, Ducky

Fatboy Lamzac® the original on kevyt kantaa mukana, ja sen voi täyttää ilmalla vain parilla heilautuksella. Täytettynä istuin kestää jopa 200 kiloa painoa ja päälle mahtuu istumaan useampikin henkilö.

Lamzac sekä Fatboyn säkkituolit käyvät hyvin esimerkiksi valmistujais- tai rippilahjaksi!

Toivottavasti kesästä tulee mahdollisimman lämmin ja aurinkoinen! Tyylikkäät Izipizin aurinkolasit sopivat nuorille ja miksei vähän vanhemmillekin auringonpalvojille. Löydät valikoiman arskoja OUT OF THE DARK Concept Storesta Eerikinkadulta.

Tervetuloa hakemaan ideoita kesäjuhliin sekä kattaukseen Kampin konseptimyymäläämme!

 

OUT OF THE DARK Concept Store

Eerikinkatu 3, 00100 Helsinki
020 7705400, shop@oot-drk.com


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.
Tags: , , , , , , ,