Choose language

Designia elämääsi: muotoja, iloa ja toiminnallisuutta!

OUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK perustettiin vuonna 2005 ja alusta alkaen olemme halunneet ilahduttaa ja inspiroida suomalaisia designin ystäviä laadukkailla kansaivälisillä brändeillä. Perustaja Kati Töttermanin rakkaus designiin näkyy valikoimassamme, jonka kaikkia tuotteita yhdistää laadukuus, yllätyksellisyys ja erilaisuus.

 

OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK showroomilta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.

 

Tuotemerkkimme ovat Ekobo, Fatboy, Wiener GTV Design, Jieldé, Normann Copenhagen, Ox Denmarq ja Seletti.

OUT OF THE DARK SHOWROOM

OUT OF THE DARK on uusi designin showroom entisen Helsinki10:n tiloissa Eerikinkadulla. Olemme yhdistäneet valikoimassa kansainvälisiä brändejä, jotka muodostavat yhdessä OUT OF THE DARK -kokoelman. Halusimme luoda rajoja rikkovan nykytaidegalleriamaisen tilan, jossa esineiden muotoilu ja tarinat niiden takana pääsevät parhaiten esiin.

Meitä ajaa eteenpäin uteliaisuus löytää uusia, erilaisia osaajia ja tekijöitä, halu kuulla heidän tarinansa sekä antaa mahdollisuus tulla löydetyksi.

Eerikinkatu 3 B, 00100 Helsinki.
Avoinna sopimuksen mukaan.

+358 20 7705400

Brändit

Wiener GTV Design

Brändimateriaali Jälleenmyyjät

Uusin brändimme on perinteikäs Wiener GTV Design by Gebrueder Thonet Vienna GmbH. Gebrüeder Thonet aloitti toimintansa Wienissä jo vuonna 1853 ja on tunnettu huippulaatuisista huonekaluistaan, joille tunnusomaisin piirre on niiden taivutetusta puusta valmistettu runko.

Fatboy

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Vieraile myös Fatboyn verkkosivuilla www.fatboy.com

Unohda tylsyys. Sitä vastaan on hankala argumentoida. Fatboyn maine ympäri maailmaa kertoo, että Fatboy on leikkisien lounge-huonekalujen ja sisustustuotteiden ykkösvaihtoehto.

Fatboyn mahtavat tuotteet ovat hyvin kestäviä ja ulkonäöltään ja toiminnallisuudeltaan 
vertaansa vailla. Mallisto koostuu yllättävistä tulokkaista ja unohtumattomista klassikoista, raikkaista väreistä ja huippukestävistä materiaaleista.

Suosituimpiin tuotteisiin kuuluu klassikko Fatboy Original sekä ulkokäyttöön sopivat Headdemock-riippukeinu ja Buggle-Up -säkkituoli. Mallisto on saatavissa lukuisissa eri väreissä ja materiaaleissa, ja tuotteet sopivat niin muodollisiin kuin rennompiinkin tiloihin. Ajasta ja tilasta riippumatta Fatboy-tuotteet julistavat sanomaa. Koko Fatboy-mallisto on ollut esillä lukuisissa tapahtumissa ja näyttelyissä, ja vastaanotto on aina ollut erittäin positiivinen.

Fatboy sopii täydellisesti shop-in-shop-ratkaisuihin, ja monipuolinen myyntimateriaali 
auttaa luomaan eheän kokonaisuuden. Etsitpä sitten jotain hauskaa ja epätavallista kotiisi, toimistoosi tai myymälääsi, voit olla varma että saat rahoillesi vastinetta.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa.
Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.fatboy.com

Fatboyn virallisena agenttina emme myy brändin tuotteita verkkokaupassamme, mutta valmistajan valikoiman löytää Kampin konseptimyymälässämme. Mikäli haluat tilata Fatboyta verkosta, tuotteet löytyvät useimpien jälleenmyyjiemme verkkokaupoista. Näet listan jälleenmyyjistämme sivun alalaidasta.

Normann Copenhagen

Brändimateriaali Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Jan Andersen ja Poul Madsen yhdistivät voimansa luodakseen Normann Copenhagen -brändin vuonna 1999. Heidän visionaan oli uudistaa designteollisuutta. Ensimmäinen tuote, Norm 69 -valaisin, oli heti menestys ja seuraavan viiden vuoden kuluessa mallisto kasvoi 38 tuotteen kokoelmaksi. Silloin, kuten nykyäänkin, Normann Copenhagen teki 
yhteistyötä niin tunnettujen suunnittelijoiden kuin uusien kykyjenkin kanssa ympäri maailmaa. Suosittujen keittiötarvikkeiden, astioiden ja sisustusartikkelien suunnittelun jälkeen Normann on esitellyt myös useita merkittäviä huonekaluja vuodesta 2009 lähtien. Jännittävä ja rohkea design yhdistyy trendikkäisiin väreihin, jotka ovat saaneet inspiraationsa muotimaailmasta. Normann Copenhagen on todellinen lifestyle-brändi, joka parhaiten pääsee oikeuksiinsa yrityksen lippulaivaliikkeessä Kööpenhaminassa. Normann Copenhagen on jo nyt maailmanlaajuinen design-ikoni, jonka jälleenmyyjät on valittu selektiivisesti. Brändin tuotteita myydään designliikkeissä, museoshopeissa ja verkkokaupoissa, ja jokaisen myyntipisteen tulee osoittaa intohimoa ja ymmärrystä niitä kohtaan.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.normanncopenhagen.com

Seletti

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Selettin juuret ulottuvat syvälle eurooppalaisen designin demokratisoitumisen historiaan. Viime aikoina Seletti on siirtynyt suuremmista tuotantoeristä pieniin valikoituihin designtuotteisiin. Seletti on italialaisen muotoilun ikoni; se edustaa leikkisää, taiteellista designiä kohtuuhintaan.

Valtava tuotevalikoima kertoo brändin laadusta. Ison kaupallisen malliston rakentaminen on aikaa vievä prosessi. Nykyvalikoimiin kuuluu valaisimia, astioita, hyllyjärjestelmiä ja koriste-esineitä nykyaikaisen kotiin.

Seletti toimii aktiivisesti ympäri maailmaa, ottaa huomioon kulttuurierot ja sen toiminnassa on taidemaailman tuntua. Häpeämättömän koristeellista, upean taianomaista, viattoman leikkisää… Seletti on hankala lokeroida.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa.
Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.seletti.it

Jieldé

Brändimateriaali Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Jean-Louis Domecq drew his first draft of a lamp in the late 1940s. He was frustrated over the fact that there was not a light source, which met the demands of working in factory conditions.

His final draft of the lamp was finished in April 1950. It corresponded perfectly with the requirements needed, meaning the lamp was simple yet strong, and would fit into any kind of working station. Domecq spent from 1951 to 1952 industrializing this beautiful invention. In 1953 he created a company dedicated to the marketing of his lamp. He named the company Jieldé, after his initials.

Jieldé have expanded into floor lamps and reading lights in addition to the original. The lamps are hand cast from 100% aluminium, and then assembled by hand in Lyon, France and are individually numbered. Today, Jieldé is recognized as an icon of French industrial art.

Jieldé is a statement of quality, craftsmanship and provenance. A darling of professional interior designers, Jieldé can regularly be found on the cover of Elle Décor and other prestigious publications.

OOT/DRK distribution rights for Finland / Russia / Baltics

For retail and contract opportunities, please contact sales@oot-drk.com

www.jielde.com

Ox Denmarq

Jälleenmyyjät

OX DENMARQ on tanskalainen brändi, joka valmistaa jännittäviä designhuonekaluja laadukkaista materiaaleista. Heidän ensimmäiset tuotteensa oli valmistettu pääasiassa korkealaatuisesta kasvivärjätystä nahasta, joka yhdistettiin ruostumattomaan teräkseen tai puuhun. Siitä lähtien tuotevalikoima on laajentunut ja nykyään materiaaleina käytetään myös marmoria, kuparia sekä messinkiä.

Tanskalainen designperinne, ensiluokkaiset materiaalit ja taidokas käsityöperinne ovat perusta valmistajan uniikeille huonekaluille. Niitä yhdistävät kiinteät materiaalit sekä keveä ilme.

Brändin nimen OX on tribuutti ensimmäiselle käytetylle materiaalille, ainutlaatuiselle nahalle ja eläimelle, josta se on peräisin. DENMARQ taas viittaa suunnittelijanakin toimivan toisen perustajan Dennis Marquartin nimeen sekä brändin rakkaaseen kotimaahan Tanskaan.

Ekobo

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Jälleenmyyjät

BIOBU [ by EKOBO ] on tyylikäs ja ympäristöystävällinen tuoteperhe, johon sisältyy mm. ruoanlaitto- ja tarjoiluastioita sekä kylpyhuonetarvikkeita. Kaikki Biobu-tuotteet valmistetaan bambukuidusta ja myrkyttömästä melamiinisidosaineesta. Bambukuitua saadaan orgaanisesta ylijäämäbambusta, jota syntyy sivutuotteena mm. bambulattioiden ja –syömäpuikkojen valmistuksessa.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa.
Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

Löydä lähin jälleenmyyjä

Meille on tärkeää, että löydät lähimmän jälleenmyyjän helposti. Voit etsiä joko brändin perusteella tai käyttää karttaa.

Jos et löydä hakemaasi brändiä tai tuotetta edustavaa jälleenmyyjää, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme osoitteessa:

service@oot-drk.com

Palvelu avautuu lähiaikoina myös Norjaan, Tanskaan, Ruotsiin, Baltiaan ja Venäjälle. Jos siis toimit jollakin näistä alueista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kunnes palvelu on saatavissa myös näillä alueilla.