Choose language

Designia elämääsi: muotoja, iloa ja toiminnallisuutta!

OUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK perustettiin vuonna 2005 ja alusta alkaen olemme halunneet ilahduttaa ja inspiroida suomalaisia designin ystäviä laadukkailla kansaivälisillä brändeillä. Perustaja Kati Töttermanin rakkaus designiin näkyy valikoimassamme, jonka kaikkia tuotteita yhdistää laadukuus, yllätyksellisyys ja erilaisuus.

 

OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.

 

Tuotemerkkimme ovat Casamania, Decode, Fatboy, Fullspot, Jieldé, New Works, Normann Copenhagen, Plumen ja Seletti.

OUT OF THE DARK CONCEPT STORE

OUT OF THE DARK Concept Store on uusi designin konseptimyymälä entisen Helsinki10:n tiloissa Eerikinkadulla. Olemme yhdistäneet liikkeen valikoimassa kansainvälisiä brändejä sekä kotimaisia tuotteita, jotka muodostavat yhdessä OUT OF THE DARK -kokoelman. Halusimme luoda rajoja rikkovan nykytaidegalleriamaisen tilan, jossa esineiden muotoilu ja tarinat niiden takana pääsevät parhaiten esiin.

Meitä ajaa eteenpäin uteliaisuus löytää uusia, erilaisia osaajia ja tekijöitä, halu kuulla heidän tarinansa sekä antaa mahdollisuus tulla löydetyksi. Tämä sai meidät pyhittämään osan liikkeestämme vaihtuvalle pop up -myymälälle, jossa nostamme toistaiseksi tuntemattomia suunnittelijoita ja brändejä kuluttajien saataville.

Eerikinkatu 3, Helsinki
ma-pe 11-18
la 11-16

+358 20 7705400

Brändit

Normann Copenhagen

Brändimateriaali Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Jan Andersen ja Poul Madsen yhdistivät voimansa luodakseen Normann Copenhagen -brändin vuonna 1999. Heidän visionaan oli uudistaa designteollisuutta. Ensimmäinen tuote, Norm 69 -valaisin, oli heti menestys ja seuraavan viiden vuoden kuluessa mallisto kasvoi 38 tuotteen kokoelmaksi. Silloin, kuten nykyäänkin, Normann Copenhagen teki 
yhteistyötä niin tunnettujen suunnittelijoiden kuin uusien kykyjenkin kanssa ympäri maailmaa. Suosittujen keittiötarvikkeiden, astioiden ja sisustusartikkelien suunnittelun jälkeen Normann on esitellyt myös useita merkittäviä huonekaluja vuodesta 2009 lähtien. Jännittävä ja rohkea design yhdistyy trendikkäisiin väreihin, jotka ovat saaneet inspiraationsa muotimaailmasta. Normann Copenhagen on todellinen lifestyle-brändi, joka parhaiten pääsee oikeuksiinsa yrityksen lippulaivaliikkeessä Kööpenhaminassa. Normann Copenhagen on jo nyt maailmanlaajuinen design-ikoni, jonka jälleenmyyjät on valittu selektiivisesti. Brändin tuotteita myydään designliikkeissä, museoshopeissa ja verkkokaupoissa, ja jokaisen myyntipisteen tulee osoittaa intohimoa ja ymmärrystä niitä kohtaan.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.normanncopenhagen.com

Fatboy

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Vieraile myös Fatboyn verkkosivuilla www.fatboy.com

Unohda tylsyys. Sitä vastaan on hankala argumentoida. Fatboyn maine ympäri maailmaa kertoo, että Fatboy on leikkisien lounge-huonekalujen ja sisustustuotteiden ykkösvaihtoehto.

Fatboyn mahtavat tuotteet ovat hyvin kestäviä ja ulkonäöltään ja toiminnallisuudeltaan 
vertaansa vailla. Mallisto koostuu yllättävistä tulokkaista ja unohtumattomista klassikoista, raikkaista väreistä ja huippukestävistä materiaaleista.

Suosituimpiin tuotteisiin kuuluu klassikko Fatboy Original sekä ulkokäyttöön sopivat Headdemock-riippukeinu ja Buggle-Up -säkkituoli. Mallisto on saatavissa lukuisissa eri väreissä ja materiaaleissa, ja tuotteet sopivat niin muodollisiin kuin rennompiinkin tiloihin. Ajasta ja tilasta riippumatta Fatboy-tuotteet julistavat sanomaa. Koko Fatboy-mallisto on ollut esillä lukuisissa tapahtumissa ja näyttelyissä, ja vastaanotto on aina ollut erittäin positiivinen.

Fatboy sopii täydellisesti shop-in-shop-ratkaisuihin, ja monipuolinen myyntimateriaali 
auttaa luomaan eheän kokonaisuuden. Etsitpä sitten jotain hauskaa ja epätavallista kotiisi, toimistoosi tai myymälääsi, voit olla varma että saat rahoillesi vastinetta.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa.
Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.fatboy.com

Fatboyn virallisena agenttina emme myy brändin tuotteita verkkokaupassamme, mutta valmistajan valikoiman löytää Kampin konseptimyymälässämme. Mikäli haluat tilata Fatboyta verkosta, tuotteet löytyvät useimpien jälleenmyyjiemme verkkokaupoista. Näet listan jälleenmyyjistämme sivun alalaidasta.

Casamania

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Jälleenmyyjät

Casamania on vuonna 1984 perustettu italialainen design- ja tuotantoyritys. Jokaisen malliston perustana ovat dynaamiset, innovatiiviset ja korkealaatuiset designratkaisut. Casamania edustaa nykyaikaista, edistyksellistä esteettisyyttä, joka saumattomasti muuntuu laadukkaiksi designtuotteiksi niin kodeissa kuin julkisissa tiloissakin. Mallistot vaihtelevat moduulijärjestelmistä huonekaluihin, valaisimiin ja sisustusartikkeleihin.

Casamanian design on rohkeita värejä ja selkeitä muotoja, jotka luovat visuaalista harmoniaa.

Casamania on työskennellyt useaan otteeseen yhteistyössä kansainvälisesti arvostettujen suunnittelijoiden kuten italialaisen Luca Nichetton, suomalaisen Mikko Laakkosen sekä
 nousevien nuorten kykyjen kanssa. Casamania tarjoaakin uuden vision sisustamiseen; sen mukaan kyseessä on lifestyle, filosofia ja persoonallisuus. Asiakkailla on mahdollisuus luoda sisustus huonekaluilla, jotka ovat uniikkeja, moderneja ja kestäviä.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.casamania.it

Fullspot

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Katso tuotteet Jälleenmyyjät

OUT OF THE DARK™ -tiimi löysi O Bag -brändin Milanon Salone di Mobile 2013 -tapahtumassa käyskennellessään FUORISALONEN kuuluisalla BRERAN alueella. Me rakastuimme siihen totaalisesti heti ensisilmäyksellä. “Tuunaa laukkusi!” Brändi sopii täydellisesti iloiseen, toimivaan ja trendikkääseen lifestyle-kategoriaamme, ja laajoine väripaletteineen ja upeine yksityiskohtineen sitä voi käyttää mainiosti kaikkina vuodenaikona. Tuunaa laukkusi oman tyylisi ja persoonallisuutesi mukaan!

Fullspot on italialainen yritys, ja O Bag on myös valmistettu Italiassa ja on ylpeä voidessaan kantaa nykyään niin harvinaista “Made in Italy” -merkkiä. O Bag valmistetaan pehmeästä ja höyhenenkeveästä elastomeerivaahdosta. Laukun voi pestä saippualla ja vedellä ja se sopii siten täydellisesti Pohjolan vaativiin talvikeleihin. Kevään tultua tuunaat vain laukkusi uudelleen uudella kevät/kesävärillä!

www.fullspot.it

Decode

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Decode on Lontoossa sijaitseva design- ja tuotantoyritys, joka valmistaa edistyksellisiä ja nykyaikaisia huonekaluja ja valaisimia. Decoden nykykäytännön haastavissa tuotteissa yhdistyvät raikkaat näkemykset ja perinteiset materiaalit.

Ryan Malone ja Giles Massie-Taylor perustivat Decoden vuonna 2007 tuodakseen esille Lontoon luovan lahjakkuuden. Tavoitteena oli tehdä yhteistyötä kaupungin keskeisten designereiden kanssa ja luoda yhtenäinen brittiläinen designmallisto brittiläistä tuotantoa hyödyntäen. Decoden lähtökohta on yksinkertainen: luo toimivia ja mielenkiintoisia tuotteita, ole kiinnostunut siitä missä, miten ja kuka tuotteita valmistaa, kunnioita ympäristöä, suunnittelijoita, partnereita ja asiakkaita.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa, Skandinaviassa, Venäjällä ja Baltiassa.
Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.decodelondon.com

Seletti

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Selettin juuret ulottuvat syvälle eurooppalaisen designin demokratisoitumisen historiaan. Viime aikoina Seletti on siirtynyt suuremmista tuotantoeristä pieniin valikoituihin designtuotteisiin. Seletti on italialaisen muotoilun ikoni; se edustaa leikkisää, taiteellista designiä kohtuuhintaan.

Valtava tuotevalikoima kertoo brändin laadusta. Ison kaupallisen malliston rakentaminen on aikaa vievä prosessi. Nykyvalikoimiin kuuluu valaisimia, astioita, hyllyjärjestelmiä ja koriste-esineitä nykyaikaisen kotiin.

Seletti toimii aktiivisesti ympäri maailmaa, ottaa huomioon kulttuurierot ja sen toiminnassa on taidemaailman tuntua. Häpeämättömän koristeellista, upean taianomaista, viattoman leikkisää… Seletti on hankala lokeroida.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa.
Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.seletti.it

Plumen

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Jälleenmyyjät

Nimi Plumen tulee sanoista ”plume”, joka tarkoittaa linnun koristesulkia sekä ”lumen”, joka on valon yksikkö. Plumen 001 on maailman ensimmäinen designer-energiansäästölamppu.
Energiansäästölamppu on hieman laiminlyöty mutta kuitenkin inspiroiva keksintö. Se kuluttaa 80 % vähemmän energiaa kuin tavallinen hehkulamppu. Tämän vuoksi sähkölasku pienenee ja ympäristö kiittää. Energialamppu toimii myös noin 8 kertaa normaalia hehkulamppua kauemmin.
Plumen 001 sai vuonna 2011 Brit Insurance Design -palkinnon, joka on yksi maailman arvostetuimmista kansainvälisistä design-palkinnoista. Samana vuonna se sai myös arvostetun Black Pencil -palkinnon D&AD -tilaisuudessa.
Designmuseot ympäri maailmaa ovat myös ottaneet Plumen 001 -lampun kokoelmiinsa: 
lamppu löytyy mm. Lontoon Victoria & Albert Museumista, Finnish Design Museumista Helsingissä sekä Cooper Hewitt -kokoelmasta New Yorkissa.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa ja Baltiassa
.
Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.plumen.com

Jieldé

Brändimateriaali Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Jean-Louis Domec piirsi ensimmäisen valaisinluonnoksensa 1940-luvun lopulla ja viimeisteli sen huhtikuussa vuonna 1950. Syntynyt työvalaisin täytti kaikki hänen asettamansa tarkat vaatimukset: se oli yksinkertainen, tukeva ja pystyi mukautumaan mihin tahansa työtilaan. Domec hioi kaunista keksintöään ja perusti vuonna 1953 yrityksen sen markkinointia varten. Yrityksen nimeksi tuli Jieldé hänen nimikirjaimiensa mukaan.

Jieldén valikoima on sittemmin laajentunut lattiavalaisimiin, lukulamppuihin sekä riippuvalaisimiin alkuperäisten työvalaisinten ohella. Valaisimet valmistetaan edelleen käsityönä Lyonissa Ranskassa ja jokainen kappale on numeroitu yksilöllisesti. Nykyään Jieldé tunnetaankin ranskalaisen teollisen muotoilun taidonnäytteenä ja merkki on tae laadusta sekä taidokkaasta käsityöstä. Ajattoman tyylikkäitä Jieldé-valaisimia suosivat niin sisustussuunnittelijat kuin –toimittajatkin.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa.
Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.jielde.com

Löydä lähin jälleenmyyjä

Meille on tärkeää, että löydät lähimmän jälleenmyyjän helposti. Voit etsiä joko brändin perusteella tai käyttää karttaa.

Jos et löydä hakemaasi brändiä tai tuotetta edustavaa jälleenmyyjää, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme osoitteessa:

service@oot-drk.com

Palvelu avautuu lähiaikoina myös Norjaan, Tanskaan, Ruotsiin, Baltiaan ja Venäjälle. Jos siis toimit jollakin näistä alueista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kunnes palvelu on saatavissa myös näillä alueilla.