Choose language

Designia elämääsi: muotoja, iloa ja toiminnallisuutta!

OUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK perustettiin vuonna 2005, ja alusta alkaen olemme halunneet ilahduttaa ja inspiroida suomalaisia designin ystäviä laadukkailla kansainvälisillä brändeillä. Perustaja Kati Töttermanin rakkaus designiin näkyy valikoimassamme, jonka kaikkia tuotteita yhdistää laadukkuus, yllätyksellisyys ja erilaisuus.   OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK showroomilta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä oman persoonansa, makunsa ja sisustustyylinsä mukaisia tuotteita. 

Tuotemerkkimme ovat Fatboy, Wiener GTV Design, Jieldé, Normann Copenhagen, Ox Denmarq, Seletti, Avolt ja ZEE.

OUT OF THE DARK SHOWROOM

OUT OF THE DARK showroom sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Olemme yhdistäneet valikoimassa kansainvälisiä brändejä, jotka muodostavat yhdessä OUT OF THE DARK -kokoelman. Halusimme luoda rajoja rikkovan nykytaidegalleriamaisen tilan, jossa esineiden muotoilu ja tarinat niiden takana pääsevät parhaiten esiin. Meitä ajaa eteenpäin uteliaisuus löytää uusia, erilaisia osaajia ja tekijöitä, halu kuulla heidän tarinansa sekä antaa mahdollisuus tulla löydetyksi. Kiviaidankatu 2 B, 4.krs, 00210 Helsinki. Avoinna sopimuksen mukaan. +358 20 7705400

Brändit

Normann Copenhagen

Brändimateriaali Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Jan Andersen ja Poul Madsen yhdistivät voimansa luodakseen Normann Copenhagen -brändin vuonna 1999. Heidän visionaan oli uudistaa designteollisuutta. Ensimmäinen tuote, Norm 69 -valaisin, oli heti menestys ja seuraavan viiden vuoden kuluessa mallisto kasvoi 38 tuotteen kokoelmaksi. Silloin, kuten nykyäänkin, Normann Copenhagen teki 
yhteistyötä niin tunnettujen suunnittelijoiden kuin uusien kykyjenkin kanssa ympäri maailmaa. Suosittujen keittiötarvikkeiden, astioiden ja sisustusartikkelien suunnittelun jälkeen Normann on esitellyt myös useita merkittäviä huonekaluja vuodesta 2009 lähtien. Jännittävä ja rohkea design yhdistyy trendikkäisiin väreihin, jotka ovat saaneet inspiraationsa muotimaailmasta. Normann Copenhagen on todellinen lifestyle-brändi, joka parhaiten pääsee oikeuksiinsa yrityksen lippulaivaliikkeessä Kööpenhaminassa. Normann Copenhagen on jo nyt maailmanlaajuinen design-ikoni, jonka jälleenmyyjät on valittu selektiivisesti. Brändin tuotteita myydään designliikkeissä, museoshopeissa ja verkkokaupoissa, ja jokaisen myyntipisteen tulee osoittaa intohimoa ja ymmärrystä niitä kohtaan.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.normanncopenhagen.com

Fatboy

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Unohda tylsyys. Sitä vastaan on hankala argumentoida. Fatboyn maine ympäri maailmaa kertoo, että Fatboy on leikkisien lounge-huonekalujen ja sisustustuotteiden ykkösvaihtoehto.

Fatboyn mahtavat tuotteet ovat hyvin kestäviä, ja ulkonäöltään ja toiminnallisuudeltaan 
vertaansa vailla. Mallisto koostuu yllättävistä tulokkaista ja unohtumattomista klassikoista, raikkaista väreistä ja huippukestävistä materiaaleista.

Suosituimpiin tuotteisiin kuuluu klassikko Fatboy Original -säkkituoli sekä ulkokäyttöön sopivat Headdemock-riippukeinu ja Buggle-Up -säkkituoli. Mallisto on saatavissa lukuisissa eri väreissä ja materiaaleissa, ja tuotteet sopivat niin muodollisiin kuin rennompiinkin tiloihin. Ajasta ja tilasta riippumatta Fatboy-tuotteet julistavat sanomaa. Koko Fatboy-mallisto on ollut esillä lukuisissa tapahtumissa ja näyttelyissä, ja vastaanotto on aina ollut erittäin positiivinen.

Fatboy sopii täydellisesti shop-in-shop-ratkaisuihin, ja monipuolinen myyntimateriaali 
auttaa luomaan eheän kokonaisuuden. Etsitpä sitten jotain hauskaa ja epätavallista kotiisi, toimistoosi tai myymälääsi, voit olla varma että saat rahoillesi vastinetta.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com
Mikäli tarvitset tuotekuvia, voit ladata niitä Fatboyn portaalista: business.fatboy.com

www.fatboy.com

Avolt

Jälleenmyyjät

Arkkitehtuuri ja sisustussuunnittelu ovat jo liian pitkään joutuneet tekemään kompromisseja elektronisten laitteiden ulkonäön suhteen. Ruotsalainen Johan Runströmer tuskastui vuonna 2019 rumiin jatkojohtoihin ja alkoi kehittää niistä kauniimpaa versiota. Näin syntyi designstudio Avolt ja sen ensimmäinen tuote, sisustukseen sopiva, erilaisia tiloja ihastuttava design-jatkojohto Square 1.

Avoltin toiminnan lähtökohtana on, että myös elektroniset laitteet voivat olla kauniita, esteettisiä ja toimivia. Avolt tarjoaa skandinaavista muotoilua koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Elektroniikkateollisuus on edelleen erittäin riippuvainen muovista. Vaikka myös Avoltin on hyväksyttävä tämä tosiasia, se kehittää jokaisen tuotteensa mahdollisimman vastuulliseksi: Square 1 on valmistettu 20 % kierrätetystä materiaalista ja kaikki pakkausmateriaalit ovat ympäristöystävällisiä.

Tinkimättömän minimalistinen muotojen käyttö ja kestävään kehitykseen keskittyvä tuotanto tekevät Square 1:n suunnittelusta erottuvan, ja se on palkittu Red Dot -muotoilupalkinnolla ja Svenska Design Priset -palkinnolla.

Lue lisää Avoltista ja sen ainutlaatuisista tuotteista: www.avolt.com  

 

 

Wiener GTV Design

Brändimateriaali Jälleenmyyjät

Wiener GTV Design (Gebrüder Thonet Vienna) on yksi kolmesta eurooppalaisesta alkuperäisten, huippulaatuisten Thonet-huonekalujen valmistajasta. Puuseppä Michael Thonet perusti yrityksen vuonna 1853, ja vuoteen 1865 mennessä Gebrüder Thonet -yrityksellä oli jo 22 omaa liikettä ympäri maailmaa. Yhtiön menestys perustui Michael Thonetin patentoimaan vallankumoukselliseen puun taivutusmenetelmään, jonka hän oli kehittänyt yli viisikymmentä vuotta kestäneen tutkimuksen ja kokeilun tuloksena.

Nykyään Gebrüder Thonet Vienna kuuluu Moschini-konserniin, ja se on tehnyt paluun kansainvälisten huippumerkkien joukkoon. Yhtiön uusi nousukiito alkoi vuonna 2013 Riccardo Pigatin johdolla. Tuotteiden huippulaatu varmistettiin siirtämällä tuotanto Italiaan, ja yhtiö toi markkinoille tunnettujen suunnittelijoiden luomat, Gebrüder Thonet -perinteeseen pohjautuvat kokoelmat. Lisäksi yhtiö keskittyi parantamaan sopimuksiaan kahviloiden, hotellien, teatterien ja muiden julkisten tilojen kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

 

 

 

Ox Denmarq

Jälleenmyyjät

OX DENMARQ on tanskalainen brändi, joka valmistaa jännittäviä designhuonekaluja laadukkaista materiaaleista. Heidän ensimmäiset tuotteensa oli valmistettu pääasiassa korkealaatuisesta kasvivärjätystä nahasta, joka yhdistettiin ruostumattomaan teräkseen tai puuhun. Siitä lähtien tuotevalikoima on laajentunut ja nykyään materiaaleina käytetään myös marmoria, kuparia sekä messinkiä.

Tanskalainen designperinne, ensiluokkaiset materiaalit ja taidokas käsityöperinne ovat perusta valmistajan uniikeille huonekaluille. Niitä yhdistävät kiinteät materiaalit sekä keveä ilme.

Brändin nimen OX on tribuutti ensimmäiselle käytetylle materiaalille, ainutlaatuiselle nahalle ja eläimelle, josta se on peräisin. DENMARQ taas viittaa suunnittelijanakin toimivan toisen perustajan Dennis Marquartin nimeen sekä brändin rakkaaseen kotimaahan Tanskaan.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

Seletti

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Selettin juuret ulottuvat syvälle eurooppalaisen designin demokratisoitumisen historiaan. Viime aikoina Seletti on siirtynyt suuremmista tuotantoeristä pieniin valikoituihin designtuotteisiin. Seletti on italialaisen muotoilun ikoni; se edustaa leikkisää, taiteellista designiä kohtuuhintaan.

Valtava tuotevalikoima kertoo brändin laadusta. Ison kaupallisen malliston rakentaminen on aikaa vievä prosessi. Nykyvalikoimiin kuuluu valaisimia, astioita, hyllyjärjestelmiä ja koriste-esineitä nykyaikaisen kotiin.

Seletti toimii aktiivisesti ympäri maailmaa, ottaa huomioon kulttuurierot ja sen toiminnassa on taidemaailman tuntua. Häpeämättömän koristeellista, upean taianomaista, viattoman leikkisää… Seletti on hankala lokeroida.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa.
Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.seletti.it

Jieldé

Brändimateriaali Katso tuotteet Jälleenmyyjät

Jean-Louis Domecq luonnosteli ensimmäisen valaisimensa 1940-luvun lopulla. Hän oli turhautunut siihen, ettei tehdasolosuhteissa työskentelyn vaatimukset täyttäviä valonlähteitä ollut saatavissa.

Lopullinen valaisinluonnos valmistui huhtikuussa 1950. Se vastasi täydellisesti tarvittavia vaatimuksia, eli valaisin oli yksinkertainen mutta vahva ja sopi kaikenlaisiin työskentelyolosuhteisiin. Domecq käytti vuodet 1951-52 kauniin keksintönsä teollistamiseen. Vuonna 1953 hän perusti yrityksen valaisimensa markkinointia varten. Yritys sai nimen Jieldé perustajansa nimikirjainten mukaan.

Jieldén valikoima on laajentunut alkuperäisen työvalaisimen lisäksi lattia- ja lukuvalaisimiin. Valaisimet valetaan käsin 100 % alumiinista, jonka jälkeen ne kootaan ja numeroidaan käsin Lyonissa, Ranskassa. Nykyään Jieldé on yksi ranskalaisen teollisen taiteen ikoneista.

Jieldé on malliesimerkki laadusta, ammattitaidosta ja aitoudesta. Tämä sisustussuunnittelijoiden suosikki näkyy säännöllisesti Elle Décorin ja muiden arvostettujen sisustusjulkaisujen kannessa.

OUT OF THE DARK on maahantuoja Suomessa ja toimii myös Baltiassa ja Skandinaviassa.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.jielde.com

ZEE

Brändimateriaali Jälleenmyyjät

ZEE on valikoimamme tuorein designbrändi, joka tukee valikoimaamme tuoden tarjolle entistä enemmän vaihtoehtoja kodin ja julkitilojen sisustamiseen. Mirtoon-puutarhaletkukelan – ja samalla brändin ensimmäisen tuotteen – suunnittelija Peter luuli aluksi, että kaikkiin kotitöihin on jo suunniteltu tyylikäs työkalu. Huomio kiinnittyi kuitenkin puutarhan varusteluun, ja ennen kaikkea puutarhaletkun designiin. Puutarhan ja ulkotilojen merkitys kodin laajennuksena on kasvanut viime vuosien aikana, minkä vuoksi pihasta halutaan tehdä yhtä tyylikäs kuin olohuoneesta. ZEE haluaa viedä tyylikkyyden askeleen pidemmälle ja keskittyä myös yksityiskohtiin.

ZEE toi markkinoille designpuutarhaletkun, jota ei tarvitse piilottaa piha-aidan taakse. Seinään kiinnitettävät tai tyylikkäässä vaunussa kulkevat letkukelat on suunniteltu kestämään vaihtuvia sääolosuhteita, samoin kuin valikoimaan kuuluva pihasuihku, joka täydentää tyylikkään terassin tunnelmaa.

Mikäli olet kiinnostunut ZEE-tuotteiden jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

www.zee.be 

Ekobo

Mikäli tarvitset tuotekuvia tai lisätietoa, ota yhteyttä: info@oot-drk.com Jälleenmyyjät

BIOBU [ by EKOBO ] on tyylikäs ja ympäristöystävällinen tuoteperhe, johon sisältyy mm. ruoanlaitto- ja tarjoiluastioita sekä kylpyhuonetarvikkeita. Kaikki Biobu-tuotteet valmistetaan bambukuidusta ja myrkyttömästä melamiinisidosaineesta. Bambukuitua saadaan orgaanisesta ylijäämäbambusta, jota syntyy sivutuotteena mm. bambulattioiden ja -syömäpuikkojen valmistuksessa.

OUT OF THE DARK omistaa jälleenmyyntioikeudet Suomessa.
Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai B2B-yhteistyöstä, ota yhteyttä: sales@oot-drk.com

Löydä lähin jälleenmyyjä

Meille on tärkeää, että löydät lähimmän jälleenmyyjän helposti. Voit etsiä joko brändin perusteella tai käyttää karttaa. Jos et löydä hakemaasi brändiä tai tuotetta edustavaa jälleenmyyjää, ota yhteyttä asiakaspalvelu-tiimiimme osoitteessa: service@oot-drk.com Palvelu avautuu lähiaikoina myös Norjaan, Tanskaan, Ruotsiin, Baltiaan ja Venäjälle. Jos siis toimit jollakin näistä alueista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kunnes palvelu on saatavissa myös näillä alueilla.