Kesän olohuone löytyy ulkoa!

June 2, 2017

Aamukahvit parvekkeella, grillijuhlat terassilla tai rentouttava lepohetki riippukeinussa takapihalla: pihasta, parvekkeesta tai terassista tulee lämpimäksi vuodenajaksi lisähuone ihanan rentouttavaan kesähengailuun.

Kuukauden poiminnoistamme löydät pieniä ja isoja ulkotuotteita eri designbrändeiltä, joilla viimeistelet unelmiesi kesäkeitaan. Uskomme nimittäin paljon odotettujen kesäkelien vielä saapuvan meitä kaikkia ilahduttamaan!

Fatboyn Formitable-pöydästä on saatavana kaksi kokoa, joista isompaan saa yhdistettyä myös valmistajan valikoimasta löytyvät raidalliset tai kuviolliset aurinkovarjot. Concrete Seat –penkki taas sopii hyvin yhteen pöydän kanssa, ja entistä paremman istuinmukavuuden takaa istuinta varten suunnieltu tyyny. Saatavissa useita värejä!

Kesätyyli rakentuu kätevästi Izipizin staileilla aurinkolaseilla sekä muunneltavilla O clock –kelloilla ja O bag –laukuilla. Uutena sävynä kaupunkiin tai saaristoon sopiva laivastonsininen Ocean sekä pienemmän laukun tarpeeseen näppärä O bag mini.

Kesärientojen lomassa on mukava istahtaa tietenkin Fatboyn Buggle-Up –säkkituoliin tai Headdemock –riippumattoon!

Selettin hauskat Cement-sarjan betoniset kengät, hatut, laukku sekä kamerat toimivat ruukkuina kukille tai upeine yksityiskohtineen koristeena sellaisenaan.

Löydät tuotteen myös verkosta!

Tämä tuote on kesäkeittiön suosikki vuodesta toiseen! Normann Copenhagenin Washing Up Bowl on kätevästi liikuteltava pesusetti astioille ja tuplaa tarvittaessa myös näppäränä säilytysratkaisuna vaikkapa aikakausilehdille.

Löydät tuotteen myös verkosta!

Selettin Aquart-ulkosuihku on valmistettu kuparista ja tukeva jalusta on valettua betonia. Tämän suihkun avulla saat pihamaalle, terassille tai mökkilaiturin kupeeseen virkistävän ja tyylikkään pesupisteen.

Löydät tuotteen myös verkosta!

Kestävät ja ekologiset Biobu By Ekobo –astiat sopivat mainiosti kesäiselle piknikille! Kaikki Biobu-tuotteet valmistetaan bambukuidusta ja myrkyttömästä melamiinisidosaineesta. Bambukuitua saadaan orgaanisesta ylijäämäbambusta, jota syntyy sivutuotteena mm. bambulattioiden ja –syömäpuikkojen valmistuksessa.

Normann Copenhagenin Tales of Wood –roskakorin muotoilusta on karsittu kaikki ylimääräinen pois, minkä ansiosta tämän käyttöesineen siluetti ja materiaali ovat selkeässä pääosassa. Lopputulos on luonnonläheinen, lämmin ja elegantti.

Löydät tuotteen myös verkosta!

Aito ja alkuperäinen Fatboyn Lamzac the Original valloittaa jälleen tänä kesänä! Käytitpä Lamzacia sitten pihalla, terassilla, parvekkeella, rannalla, puistossa tai metsässä, tämä Fatboyn patetoitu ilmasohva takaa rennon fiiliksen!

Tervetuloa hakemaan ideoita kesäkeitaan kasaamiseen Kampin konseptimyymäläämme!

OUT OF THE DARK Concept Store

Eerikinkatu 3, 00100 Helsinki
020 7705400, shop@oot-drk.com

 


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.
Tags: , , , , , , , , ,