Tammikuun inspiraatio: modernisti marmoria

January 2, 2017

IMG_1799-Edit copy 2

Uusi vuosi tuo mukanaan uuden inspiraation tammikuulle. Tällä kertaa ihastumme klassisen marmorin ja modernin muotoilun liittoon. Materiaalina marmoria on käytetty perinteisesti muun muassa veistoksissa, ja monet kuukauden poiminnoistamme tasapainoilevatkin taide-esineen ja sisustuselementin rajalla selkeän siluetin ja puhtaiden linjojen ansiosta.

F319869AD8014550B94237B833A43B54.ashx

Yksi tämän hetken pidetyimmistä tuoteuutuuksista on juuston tarjoiluun tarkoitettu Pebble-sarja, jonka suunnittelussa on panostettu erityisesti myös visuaaliseen puoleen. Neljä käytännöllistä välinettä sekä kaksi kaunista marmorialustaa sopivat juuston lisäksi esimerkiksi suolaisten alkupalojen tarjoiluun.

Suunnittelija: Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

NW_IMAGE_KIZU

Kizu-valaisimen kahden veistoksellisen osan välinen herkkä tasapaino ja painovoimattomuuden illuusio luovat mielenkiintoisen jännitteen samalla kun pyöreät muodot aikaansaavat rauhaisan ilmeen. Yksinkertaisuudessaan näyttävä pöytävalaisin on palkittu muun muassa vuoden valaisimena arvostetussa BoBedre Design Awards –tapahtumassa.

Suunnittelija: Lars Tornøe
Valmistaja: NEW WORKS

Osta täältä!

2016_Normann_Catalogue_Furniture_51 copy

Solid-sohvapöytä on valmistettu tukevista luonnonmateriaaleista saarnesta ja marmorista japanilaisen arkkitehtuurin riisuttua muotokieltä mukaillen. Lopputulos on kauniin pelkistetty ja ajaton sivupöytä, jonka kasaamiseen ei tarvita lainkaan työkaluja tai ruuveja.

Suunnittelija: Lars Beller Fjetland
Valmistaja: Normann Copenhagen

New+Work+Lejlighed10162_Final

Sienen orgaanisesta muodosta ilmeensä saanut Karl-Johan –pöytävalaisin ja avantgardistinen Florence-sivupöytä muodostavat yhdessä kauniin kokonaisuuden. Valaisimen marmorinen varsi on tukeva alusta savulasiselle kuvulle.

Suunnittelijat: Signe Hytte, Knut Bendik Humlevik & Josefine Hedemann
Valmistaja: NEW WORKS

Osta täältä!

MATERIAL_PENDANT_GROUP

Material-riippuvalaisimessa korostuu muodon yksinkertaisuuden voima; yksi valaisin saattaa toimia huoneen keskipisteenä, tai se voi täydentää ympärillään olevia esineitä. Monikäyttöinen Material-riippuvalaisin valmistetaan useista eri materiaaleista; voit valita suosikkisi mm. tammesta, korkista, betonista tai marmorista valmistettuna. Vaihtoehtoja on lukematon määrä.

Suunnittelijat: Nargaard & Kechayas.
Valmistaja: NEW WORKS

Osta täältä!

New+Works+Falke9748_Final

Balance-kynttilänjalan suunnittelija halusi kunnioittaa valmistuksessa käytettyjä luonnonmateriaaleja. Tuloksena syntyi pelkistetty, mutta veistoksellinen siluetti, josta on saatavana kolme kokoa ja neljä materiaalia: musta ja vihreä marmori, tammi sekä savutammi.

Design: Kristina Kjær
Valmistaja: NEW WORKS

Osta täältä!

1305CraftCellarShakers1.ashx

Korkealaatuisen Craft-sarjan sirottimet on valmistettu ylellisestä marmorista.

Sarjan niin ikään luonnonmateriaalisen myllyn muoto ja paino tekevät siitä mukavan käyttää, ja sen sisällä on huippulaatuinen keraaminen CrushGrind-koneisto. Tuotteiden runko on tammea ja kannet sekä varret marmoria; valkoinen marmori on suolamyllyn ja musta marmori pippurimyllyn tunnus.

Tämä käytännöllinen ja kestävä sarja sopii yhtä hyvin arkikäyttöön kuin juhlapöytää koristamaan.

Suunnittelija: Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

Osta täältä!

2016_Normann_Catalogue_Acc_21.ashx

tebian-teg-cut

Inspiraatio .TEG CUT –pöydän muotoon tuli suomalaissuunnittelijan kaaduttua geometriselle katukivetykselle Helsingin keskustassa. Yksittäisistä kappaleista saa helposti isompia asetelmia, kuten 12-kulmaisen “pyöreän” pöydän.

Suunnittelija: Teppo Lakaniemi
Valmistaja: .TEBIAN

Osta täältä!

IMG_1805 copy

Tervetuloa inspiroitumaan konseptimyymäläämme Eerikinkadulle tai shoppailemaan tuotteita verkkokauppaan osoitteessa: shop.oot-drk.com!

OUT OF THE DARK Concept Store

Eerikinkatu 3
00100 Helsinki

+358 20 770 5400
shop@oot-drk.com

 


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.
Tags: , , , , , , ,