Tammea ja valkoista: luonnollisen raikas yhdistelmä

January 31, 2017

IMG_1776 copy

Kevät saapuu vauhdilla ja päivät pitenevät jo tuntuvasti. Helmikuun inspiraatiomme on vuodenaikaan sopiva raikas ja luonnollinen yhdistelmä tammea sekä valkoista. Kuun poiminnoistamme löytyy pientä somistetta piristämään kotia talven jälkeen, aina suosittuja klassikoita sekä lähes jokaiseen tyyliin sopivaa puhdaslinjaista muotoilua.

LumberJack_Presentation4.ashx

Kuka sanoi ettei kynttilöitä voisi polttaa vielä joulun jälkeenkin? Persoonallinen ja samalla kertaa klassinen Lumberjack-kynttilänjalka luo kodikkaan tunnelman kaikkialle kotiin. Sen kapeat, kaarevat muodot ja täyspuinen valmistusmateriaali muodostavat kauniin kokonaisuuden. Kynttilänjalan pohjassa on sisäänrakennettu paino, joten se pysyy tukevasti pystyssä.

Design: Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

Osta täältä!

OutOfTheDark_BetW-4x3

1950-luvulla syntynyt Jieldé tunnetaan ranskalaisen teollisen muotoilun taidonnäytteenä ja merkki on tae laadusta sekä taidokkaasta käsityöstä. Ajattoman tyylikkäitä Jieldé-valaisimia suosivat niin sisustussuunnittelijat kuin –toimittajatkin. Viime vuosina etenkin mattaiset värit sekä valkoinen ja musta ovat olleet suuressa suosiossa.

Design: Jean-Louis Domecq
Valmistaja: Jield

Osta täältä!

littlebird-oak-family

Little Bird on Normann Copehagenin uusin vastustamaton lintufiguuri, josta on saatavana kuusi kokoa klassisen tammisena tai kirkkaan värikkäänä. Esine onnistuu olemaan samaan aikaan abstrakti, minimalistinen, ilmeikäs, tasapainoinen sekä ennen kaikkea super suloinen!

Design: Jan Christian Delfs
Valmistaja: Normann Copenhage

Form_Chair_Catalogue_22.ashx

Ainutlaatuinen Norm 69 -valaisin on Normann Copenhagenin malliston ensimmäinen tuote. Nykyään tätä upeaa valaisinta myydään kymmenissä maissa ympäri maailmaa ja se on voittanut lukuisia kansainvälisiä designpalkintoja.

Form-mallistossa yhdistyvät toimivuus, estetiikka ja yksinkertainen design. Form-pöytä ja –tuoli ovat monikäyttöisiä ja ajattomia, ja ne sopivat lähes mihin tahansa sisustustyyliin.

Design: Simon Karkov, Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

Osta täältä!

via Rocca 50 46019 - Viadana - MN - Italy

Selettin Estetico Quotidiano –sarjan posliiniastiat ovat lainanneet muotonsa kertakäyttöisiltä vastineiltaan. Valikoimaan kuuluu yli viisikymmentä erilaista astiaa.

Design: Selab + Alessandro Zambelli
Valmistaja: Seletti

Osta täältä!

CHARIOT

Casamanian näyttävän Chariot-tarjoiluvaunun upea muotoilu ja toiminnallisuus pelaavat saumattomasti yhteen. Kaksi suurta reunallista tasoa takaavat riittävästi säilytystilaa esimerkiksi astioille tai lehdille, ja metallinen tukijalka toimii myös kahvana liikutteluun. Vaunun saa tammen lisäksi maalattuna eri väreissä.

Design: GamFratesi
Valmistaja: Casamania

IMG_1786 copy


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.
Tags: , , , , , , , ,