Odotettu, hypetetty, toimiva – alkuperäinen Lamzac® the original!

June 28, 2016

Mikäli et vielä ole kuullut Fatboy Lamzacista, kesähengailun mullistavasta ilmatäytteisestä istuimesta, on nyt korkea aika tutustua tähän maailmanlaajuista hypetystä herättäneeseen tuoteuutuuteen!

lamzacs

Nuori hollantilainen Marijn Oomen kehitti Lamzacin ensimmäiset prototyypit jo vuonna 2010. Hän pääsi tuolloin tuotteen kanssa Best Idea of the Neatherlands –ohjelman finaaliin, jonka jälkeen se palkittiin myös Blue Tulip –innovaatiopalkinnolla vuonna 2012. Tuotteen hauska nimi tulee hollannin kielen sanasta lamzak, joka tarkoittaa osuvasti laiskaa henkilöä tai liikkumatonta pussukkaa.

lamzac-the-original-desk-vullen-01

Lamzacin saatua lopullisen muotonsa noin vuosi sitten sen myynnit nousivat nopeasti, eivätkä Oomenin resurssit millään riittäneet kaikkiin toimituksiin. Hän kääntyikin alkuvuodesta 2016 Fatboyn puoleen, jolloin säkkituoleistaan tunnettu valmistaja päätti auttaa häntä ja ottaa Lamzacin tuotantoon.

giflamzac

Tuote nousi somessa maailmanlaajuiseksi ilmiöksi heti ensimmäisten esittelyvideoiden myötä ja kyselyitä sateli eri maista. Suosio sai myös muut tahot kiinnostumaan tästä toimivasta keksinnöstä, joten menestyksestä osansa haluavia laittomia kopiota alkoi ilmestyä myyntiin. Alkuperäinen tuote on kuitenkin patentoitu, joten kopioita vastaan nostetut oikeustoimet ovat ratkenneet joka kerta Fatboyn hyväksi. Lamzacin maineella ratsastavat kopiot aiotaankin poistaa myynnistä yksi kerrallaan.

Lamzac-won-website-hammer

Mikä sitten tekee Lamzacista niin ainutlaatuisen? Kestävästä laskuvarjokankaasta valmistettu istuin on kevyt kantaa mukana, sillä se mahtuu rullattuna pieneen mukana tulevaan säilytyskassiin. Se kuitenkin kestää täytettynä jopa kaksisataa kiloa painoa ja päälle mahtuu koon puolesta istumaan useampikin henkilö. Täyttäminen onnistuu pienen harjoittelun jälkeen kätevästi muutamalla heilautuksella, joten aikaa ei kulu puhaltamiseen tai pumppaamiseen. Lamzac onkin täydellinen kaveri esimerkiksi rannalle, puistoon tai festareille ja nostaa rentojen kesäpäivien tunnelman taatusti uudelle tasolle.

fatboy-lamzac-strand-chillen-Ambiente

Ajattelimme tuotetta testattuamme jakaa muutaman vinkin sen täyttämiseen. Perusidea on kerätä pussin sisälle ilmaa suoraviivaisin liikkein sulkemalla sen suu aina yhden heilautuksen jälkeen ja toistamalla kummallekin puolelle, kunnes istuin on täynnä ilmaa. Lamzacin kanssa ei siis tarvitse juosta ympäriinsä, vaan reippaat suoralinjaiset kahmaisut riittävät. Tuulen suunta kannattaa hyödyntää ulkona täyttäessä, sillä pussi avautuu helpommin vetämällä sitä vastatuuleen. Lamzacin pinkeyttä pystyy vielä täytön jälkeen säätämään rullaamalla suuaukkoa halutun määrän ennen klipsien kiinnittämistä.

De_Lamzac_(beeld_Fatboy)

Ensimmäinen erä Lamzacia on nyt matkalla varastollemme, joten tuote saadaan myyntiin OUT OF THE DARK Concept Storeen sekä Fatboyn jälleenmyyjäliikkeisiin perjantaina 1.7. Odotus on siis kohta ohi ja kesän rentouttavimmat hengailuhetket vihdoin täällä! Seuraa somekanaviamme, niin pääset ostamaan oman Lamzacisi ensimmäisten joukossa. Tiedotamme tuotteen saapumisesta facebookissa sekä instagramissa.


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.
Tags: , , , , , , ,