Metsänvihreästä inspiraatiota lokakuulle

October 6, 2016

Tumma vihreä sopii syksyyn muistuttaen vielä menneestä kesästä.

IMG_1820 copy

Olemme keränneet metsänvihreitä poimintoja brändiemme valikoimista tuomaan inspiraatiota alkavalle lokakuulle. Väri sitoo sisustuksen kauniisti yhteen luoden harmonisen kokonaisuuden. Pimenevät syysillat saavat etsimään kotiin lisävaloa, joten sisällytimme poimintoihin erityisesti kynttilänjalkoja, tuikkukippoja sekä tunnelmallisia valaisimia.

5021_Amp_Lamp_Group_Green_2.ashx

Amp-valaisinsarja on saanut vaikutteita 1960-luvun vahvistimista. Ainutlaatuiset muodot ja klassiset materiaalit lasi ja marmori luovat valaisimille nostalgisen ja samalla nykyaikaisen ilmeen. Koristeellinen hehkulamppu hohtaa upeasti lasisen varjostimen läpi luoden mahtavan kontrastin marmoriin.

Design: Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

Suositushinta: kattovalaisimet 110€, pöytävalaisin 200€

norm10_09_14_1914.ashx

Brilliant Box on saanut inspiraationsa jalokivien maailmasta ja kansien värit säihkyvät kuudessa eri värissä. Rasia sopii pienten aarteiden sekä käyttöesineiden säilyttämiseen tai kauniiksi osaksi kattausta.

Design: Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

Suositushinta: pieni 28€, iso 40€

NW_IMAGE_BOWL_003

Lasista ja patinoidusta kuparista valmistetun Bowl-pöytävalaisimen kupu suojaa savuisen auran tavoin sen keskellä hohtavaa polttimoa, joka antaa ympäröivään tilaan rauhallisen, miellyttävän valon.

Design: Knut Bendik Humlevik
Valmistaja: New Works

Suositushinta: 334€

3601_Floe_Tealight_Holder_Group_1.ashx

Floe on värillisestä lasista valmistettu pieni tuikkukippo. Yksinkertaista pyöreää muotoa täydentää tyylikkäällä tavalla pieni kahva, joten Floen liikuttelu on helppoa.

Design: Ramírez i Carillo
Valmistaja: Normann Copenhagen

Suositushinta: 15€

NW_IMAGE_BALANCE

Balance-kynttilänjalan suunnittelija halusi kunnioittaa käytettyjä luonnonmateriaaleja. Tuloksena syntyi pelkistetty, mutta veistoksellinen siluetti. Usean kappaleen ryhmiin sopivasta kynttilänjalasta on saatavana kolme kokoa ja neljä materiaalia: musta ja vihreä marmori, tammi sekä savutammi.

Design: Kristina Kjær
Valmistaja: New Works

Suositushinta: tammi 28€, savutammi 34€, tumma marmori 34€, vihreä marmori 41€

6010CircusPoufSmallLargeVelour1.ashx 2

Circus-rahi on saanut vaikutteita marokkolaisista antiikkiraheista. Perinteiset tilkkutyökuviot on korvattu nykyaikaisen ilmeen antavalla yksinkertaisilla kolmikulmioilla.
Rahi on valmistettu kahdenlaisesta vaahtomuovista; alaosa on kiinteä ja yläosa mukavan pehmeä. Puinen pohjalevy varmistaa rahin vakauden. Circus täydentää sisustuksen leikkisän tyylikäällä tavalla.

Design: Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

Suositushinta: pieni 460€, iso 645€

Form_Chair_Catalogue_8.ashx

Modernin Form-tuolin muotokieli on selkeä ja yksinkertainen, ja siinä on mukava istua.
Erilaiset materiaalit, istuimen polypropyleeni ja jalkojen teräs tai puu, muodostavat mielenkiintoisen ja tyylikkään yhdistelmän. Monikäyttöinen ja ajaton Form sopii niin koteihin kuin julkitiloihin.

Design: Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

Suositushinta: pikkutuoli 255€, käsinojallinen versio 285€

IMG_1825-Edit

Löydät tuotteet OUT OF THE DARK Concept Storesta Eerikinkadulta sekä verkkokaupastamme!


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.