Marraskuun inspiraatio: All Black Everything

November 2, 2016

IMG_1832-Edit

Otamme marraskuun pimeyden vastaan heittäytymällä väreistä tummimpaan: aina tyylikkääseen mustaan. Se tuo kotiin eleganttia draamaa tai antaa kontrastia muuten vaaleaan sisutukseen. Tämän teeman tuotteemme ovat synkästä väristään huolimatta kaikkea muuta kuin ankeita, sillä joukosta löytyy kekseliään muotoilun lisäksi ripaus huumoria.

3303_group_action_blackcandles.ashx

Heima-sarja kunnioittaa teollista muotoilua ja pohjoismaisia perinteitä. Sarja koostuu erilaisista valuraudasta valmistetuista kynttilänjaloista. Epätasaiset, lähes kylmät pinnat antavat kynttilänjaloille täysin oman luonteen, ja pyöristetyt muodot täydentävät niiden nykyaikaisen ilmeen. Nämä minimalistiset kynttilänjalat luovat kodikkaan tunnelman niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen.
Suosittu sarja on saanut IF Product Design Award –palkinnon vuonna 2010.

Suunnittelija: Francis Cayouette
Valmistaja: Normann Copenhagen

Ostoksille verkkokauppaan

502125_Acrobat_Table_Lamp_Black_11.ashx

Ranskalainen Marc Venot on luonut futuristisen, leikkisän pöytävalaisimen, joka on saanut inspiraationsa akrobaattien taidokkaasta tasapainoilusta. Acrobat voidaan sijoittaa useaan eri asentoon joko vaaka- ja pystysuoraan. Se koostuu kartiomaisesta rungosta ja pitkänomaisesta LED-valosta, ja osat pysyvät paikallaan pelkästään magneettien avulla. Acrobatin pehmeä valo luo huoneeseen rauhallisen ja kodikkaan tunnelman.

Valaisin palkittiin lokakuun lopussa arvostetulla German Design Award –palkinnolla.

Suunnittelija: Marc Venot
Valmistaja: Normann Copenhagen

Ostoksille verkkokauppaan

IMG_1835

Light House on ikonen kynttilälyhty; sen muotokieli on samaan aikaan sekä moderni että klassinen. Lyhtyä voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin, ja se toimii myös tyylikkään hauskana kasvihuoneena.

Normann Copenhagenin adventtikynttilä hoitaa lähtölaskennan jouluun ja tuo valoa pimeään vuodenaikaan. Kuvassa vuoden 2015 versio, kynttilä on saanut tälle vuodelle kauniin mustavalkoisen kukkakuosin.

Suunnittelija: Holmbäck Nordentoft
Valmistaja: Normann Copenhagen

Ostoksille verkkokauppaan

NC_Furniture_Catalogue_2014_42.ashx

Persoonallinen ja samalla kertaa klassinen Lumberjack-kynttilänjalka luo kodikkaan tunnelman kaikkialle kotiin. Sen kapeat, kaarevat muodot ja täyspuinen valmistusmateriaali muodostavat kauniin kokonaisuuden. Kynttilänjalan pohjassa on sisäänrakennettu paino, joten se pysyy tukevasti pystyssä.

Design: Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

Ostoksille verkkokauppaan

F319869AD8014550B94237B833A43B54.ashx

Pebble on Normann Copenhagenin uusi juuston tarjoiluun tarkoitettu sarja, jonka suunnittelussa on panostettu erityisesti myös visuaaliseen puoleen. Sarja sisältää neljä eri välinettä sekä kaksi marmorialustaa, joilta voi tarjota juuston lisäksi esimerkiksi suolaisia alkupaloja.

Suunnittelija: Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

310600_WashingUpBowlBrush_Black_Action.ashx

Innovatiivinen, nelinkertaisesti palkittu kumista valmistettu tiskivati tekee tiskaamisesta melkeinpä mukavaa. Tässä joustavassa tiskivadissa peset myös helposti rikkoutuvat esineet turvallisesti. Yksinkertainen ja puhdaslinjainen vati sopii moneen muuhunkin tarkoitukseen, niin sisätiloisa kuin ulkonakin; lelujen ja lehtien säilytykseen, kukkaruukuksi ja vaikkapa samppanjacooleriksi. Settiin kuuluva tiskiharja on valmistettu pyökistä ja luonnon-harjaksista.

Suunnittelija: Ole Jensen
Valmistaja: Normann Copenhagen

Ostoksille verkkokauppaan

2016_Normann_Catalogue_Furniture_12.ashx

Modernin Form-tuolin muotokieli on selkeä ja yksinkertainen, ja siinä on mukava istua.
Erilaiset materiaalit, istuimen polypropyleeni ja jalkojen teräs, muodostavat mielenkiintoisen ja tyylikkään yhdistelmän. Monikäyttöinen ja ajaton Form sopii niin kotiin kuin toimistoonkin.

Suunnittelija: Simon Legald
Valmistaja: Normann Copenhagen

Ostoksille verkkokauppaan

multilamp burlesque

Selettin Multilamp on mielenkiintoinen valaisinsarja, jonka design on epäilemättä saanut inspiraationsa esiintymislavan tai urheilustadionin valoista. Sarjasta löytyy lattia-, katto-, pöytä- sekä seinävalaisimia kolmessa eri värissä. Koristeellisesta Burlesque-kynttilänjalasta on saatavana viisi versiota eri aiheilla mustana tai valkoisena.

Suunnittelijat: Emanuele Magini, Selab

Ostoksille verkkokauppaan: Multilamp & Burlesque

b-pop-up-seletti-14954

Kätevän Assemblage-hyllyn osat voi säilyttää kompaktisti sisäkkäin. Neliskanttisista osista saa kasattua helposti lukemattoman määrän erilaisia kokonaisuuksia tarpeiden mukaan.

Suunnittelija: Selab
Valmistaja: Seletti

Ostoksille verkkokauppaan

plumen_poppy_©Ian_Nolan_001

Plumen 001 on maailman ensimmäinen design-energiansäästölamppu. Nimi Plumen tulee sanoista ”plume”, joka tarkoittaa linnun koristesulkia sekä ”lumen”, joka on valon yksikkö.
Kauniin muotoilunsa ansiosta Plumen-polttimoa ei tarvitse piilottaa varjostimen alle, vaan se sopii käytettäväksi esimerkiksi sitä varta vasten suunnitellun Drop Cap -johdon kanssa. Drop Capista on saatavana mustan lisäksi myös valkoinen, punainen, vaaleansininen sekä kuparinhohtoinen versio.

Suunnittelijat: HULGER, Samuel Wilkinson
Valmistaja: Plumen

Gear

Hienostuneen teollisen ilmeen kotiin luova Gear-kynttilänjalka on saanut inspiraationsa Kööpenhaminan moottorimuseosta. Rohkean mekaanista ulkonäköä korostaa anodisoitu pintakäsittely, ja kynttilänvalon pehmeys täydentää kokonaisuuden. Kynttilänjalan kahta osaa voi käyttää yhdessä tai erikseen, ja sen korkeassa osassa on eri puolilla paikat kruunukynttilälle sekä tuikulle

Suunnittelija: Rikke Frost
Valmistaja: New Works

Screen Shot 2016-11-01 at 16.17.52

Luontoretket, metsäsienet ja niiden orgaaninen muoto ovat olleet Karl-Johan-pöytävalaisimen inspiraation lähteinä. Tässä valasimessa yhdistyvät lasin pehmeät muodot ja marmorin jykevyys.Tuloksena on runollinen esine, sävyn ja tekstuurin sekä valon ja pimeyden yhdistelmä.

Material Pendant –riippuvalaisimessa korostuu muodon yksinkertaisuuden voima; yksi valaisin saattaa toimia huoneen keskipisteenä, tai se voi täydentää ympärillään olevia esineitä. Monikäyttöinen riippuvalaisin valmistetaan useista eri materiaaleista; voit valita suosikkisi mm. tammesta, korkista, betonista tai marmorista valmistettuna. Vaihtoehtoja on yhteensä kaksitoista erilaista.

Suunnittelija: Signe Hytte, Nargaard & Kechayas
Valmistaja: New Works

Ostoksille verkkokauppaan: Karl-Johan & Material Pendant

unnamed-900x600 2

Suosittua Monkey-valaisinta voi tilata nyt myös mustana. Saatavissa neljä tuttua mallia: istuva ja seisova pöytävalaisin, seinävalaisin sekä roikkuva kattovalaisin.

Suunnittelija: Marcantonio Raimondi Malerba
Valmistaja: Seletti

Sisäänkäynti

Löydät tuotteet konseptimyymälästämme osoitteesta Eerikinkatu 3, Helsinki sekä verkkokaupasta shop.oot-drk.com!


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.
Tags: , , , , , ,