Maison & Objet 2016

January 28, 2016

Screen Shot 2016-01-28 at 15.23.55

Vierailimme viime viikonloppuna brändiemme upeilla osastoilla Pariisin Maison & Objet –messuilla. Esillä oli tuttujen tuotteiden lisäksi mielenkiintoisia tulokkaita sekä laajentuneita tuoteperheitä. OUT OF THE DARK –mallisto täydentyykin kevään mittaan uutuuksien ohella myös uusilla versioilla klassikoista.

domus-00-seletti-meo

Selettin Alphafont on pidetyn Neon Art –valokirjainsarjan suurempi koko. Isot kirjaimet saa myös betonilla ympäröityinä Alpacrete-versioina, jotka sopivat reunuksen ansiosta myös ulkokäyttöön.

domus-02-seletti-meoseletti_Bella Vista Clear

Bellavista-valonauhaa saa nyt kirkkailla LED-polttimoilla valkoisten lisäksi ja Dieselin kanssa yhteistyössä toteutettu Cosmic Diner –sarja täydentyi uusilla Lunar-astioilla.

Diesel Living with Seletti 2016 (1)

Fatboyn uutuuksissa on hieman marokkolaista henkeä kuosien ja kuparin muodossa. Edison the Petiten ja Transloetjen tavoin toimiva ladattava lyhty Lampie-on tuo valoa juhlahetkiin sekä illanistujaisiin sisällä ja ulkona. Sen kaveriksi käy hyvin uusi iso PFFFH-rahi, jonka päälle mahtuu istumaan useampikin henkilö kerrallaan.

Screen Shot 2016-01-28 at 14.27.31

 

Vuosi sitten myyntiin tulleen Stripesol-aurinkovarjon jalustan saa nyt halutessaan samassa sävyssä varjon raitojen kanssa, mikä tekee kokonaisuudesta yhtenäisemmän. Varjosta on tulossa myös useampi kuviollinen versio kesäisillä aiheilla.

fatboy-stripesol-base-anthracite_orig

Normann Copenhagenin valikoima laajenee kevään mittaan peräti 18 uutuuden voimin ja värit päivittyvät niin huonekaluissa kuin pientuotteissakin. Suosittuja Form-tuoleja saa nyt myös kangasverhoiltuna kauden trendiväreissä ja Slice-pöydästä on tulossa kestävä linoleumilla pinnoitettu versio.

2016_Normann_Catalogue_Furniture_332016_Normann_Catalogue_Furniture_38

Myös Block-tarjoiluvaunu sekä Sumo-rahi uudistuvat vääriskaalansa puolesta ja Kabino-senkki saa seurakseen jopa neljä uutta mallia.

2016_Normann_Catalogue_Furniture_152016_Normann_Catalogue_Furniture_27

Kerroimmekin jo pari viikkoa sitten, että Bell-valaisimesta on pian saatavilla paljon kysytyt musta ja valkoinen versio. Vastaanotto oli odotetusti erittäin positiivinen.

2016_Normann_Catalogue_Lighting_6

Huonekalupuolella julkaistiin myös kokonaan uusi sohva Rope, joka on erilaisten yhdisteltävien moduulien ansiosta yksinkertaisuudessaan todella monipuolinen.

2016_Normann_Catalogue_Furniture_41

Messukeväämme jatkuu ensi viikolla Stockholm Furniture Fairin merkeissä ja ennen sitä OUT OF THE DARK Concept Storessa avataan kokonaan uudistunut pop up –myymälä uuden kotimaisen brändin myötä. Stay tuned!

3410_Watch_Me_All_4


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.
Tags: , , , ,