Let’s get artsy! Maaliskuun inspiraatio

March 2, 2017

Taide1

OUT OF THE DARK Concept Storessa järjestetään maaliskuussa taiteilija Sanna Liljamon soolonäyttely, joka jatkuu konseptimyymälän pop up –tilassa koko kuukauden ajan. Heittäydyimme luoviksi maaliskuun inspiraatioteemaa varten käyttämällä liikkeemme designtuotteita kanvaksena vesiväreille.

Sisustuksessa koti toimii alustana asukkaiden luovuudelle antaen mahdollisuuden tehdä kodista oikeasti omansa näköinen. Olipa tyylisi mustavalkoinen tai värikäs, runsas tai minimalistinen, löydät sopivia designtuotteita Kampin konseptimyymälästämme sekä verkkokaupastamme shop.oot-drk.com!

b-pop-up-seletti-14954

Selettin Assemblage-hyllyn erikokoiset osat mahdollistavat lähes rajattoman määrän erilaisia kokoonpanoja. Suunnittele hyllystä alusta näyttäville esillepanoille, säilytä isoimmissa kansioita tai vinyylilevyjä, kirjoja keskikokoisissa ja pienimmissä vaikkapa koriste-esineitä tai matkamuistoja. Neliskanttiset osat voi tarvittaessa säilöä kompaktisti sisäkkäin, joten hyllyn saa pakattua ja varastoitua tilaa säästäen sisustuksen muuttuessa.

Osta täältä!

NC_Furniture_Catalogue_2014_80.ashx

Minimalistinen Tablo-pöytä on nopea ja helppo asentaa ilman työkaluja. Tästä esteettisestä ja käytännöllisestä pöydästä on karsittu pois kaikki ylimääräiset yksityiskohdat. Dramaattinen musta, minimalistinen valkoinen, utuinen sininen tai klassinen yhdistelmä valkoista ja saarnea – Tablossa on mistä valita!

Osta täältä!

2013-02-10.ashx

Yksinkertainen ja persoonallinen Agnes-vaasi on käsinkoristeltu mustin, kalligrafiaa muistuttavin siveltimenvedoin. Valkoisen posliinin herkkyys ja vahva musta reunus luovat maljakolle särmikkään ja graafisen ilmeen. Seitsemässä eri koossa saatava Agnes on kaunis myös ilman sisältöä; asettele useita eri kokoisia maljakoita yhteen tai luo oma asetelmasi yhdistämällä Agnes muihin kodin maljakoihin luodaksesi kotiin persoonallisen tyylin.

Osta täältä!

ETP

Fatboyn Edison the Petit on täydellinen johdoton yövalo, kompakti tunnelmanluoja parvekkeelle ja terassille sekä kätevä valaisin vaikka työpöydälle. LED teknologian ansiosta valaisin syttyy kauniisti koko mitaltaan ja Fatboyn logosta vetämällä voi valotehon säätää tilanteeseen sopivaksi. Valaisimeen saa erikseen kuviollisia Cooper Cappie –varjostimia valmiilla kuoseilla tai tuunattavana DIY-versiona täysin uniikin varjostimen luomiseksi.

Osta täältä!

2016_Normann_Catalogue_Furniture_12.ashx

Modernin Form-tuolin muotokieli on niin selkeä ja yksinkertainen, että sen voi yhdistää melkein mihin tahansa sisustukseen. Erilaiset materiaalit, istuimen polypropyleeni ja jalkojen teräs tai puu, muodostavat mielenkiintoisen ja tyylikkään yhdistelmän. Saatavana on kolme väriä sekä aina tyylikkäät musta, valkoinen ja harmaa versio.

Osta täältä!

Jieldé

Jieldé-designvalaisimet on valmistettu 1950-luvulta lähtien käsityönä Lyonissa Ranskassa ja jokainen kappale on numeroitu yksilöllisesti. Nykyään Jieldé tunnetaankin ranskalaisen teollisen muotoilun taidonnäytteenä ja merkki on tae laadusta sekä taidokkaasta käsityöstä. Minimalisti valitsee seinään sulautuvan klassisen valkoisen tai graafisen mustan, kun värien ystävälle löytyy lähes kaksikymmentä kirkasta sävyä kiiltävänä tai mattaisena.

Osta täältä!

taide2

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kampin konseptimyymälän pop up –tilan näyttelyyn sekä inspiroitumaan liikkeen uudistuneista esillepanoista!

 

OUT OF THE DARK Concept Store

Eerikinkatu 3, Helsinki
ma-pe 11-18
la 11-16

+358 20 7705400
shop@oot-drk.com

 


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.
Tags: , , , , , , , , ,