Kesäinen piknik ja ihanat ulkotuotteet

July 6, 2017

Heinäkuussa heittäydymme riippumattoon köllimään, loikoilemme Lamzacissa ja pidämme piknikin hyvässä seurassa. Kuukauden poimintamme tuovat väriä, tyyliä ja mukavuutta aurinkoisiin kesäpäiviin.

Kestävien Biobu by Ekobo –astioiden valmistuksessa hyödynnetään erilaisista bambutuotteista ylijäävää sahanpurua, joten ne ovat monia muita astioita ekologisempi vaihtoehto. Biobu-astioista löytyy monta kaunista värivaihtoehtoa ja ne voi pestä astianpesukoneessa.

O bag –laukun ja O clock –kellon saa stailattua kesätyyliin niiden vaihdettavien mix & match –osien avulla. Langaton Switch-kaiutin taas toimii tarvittaessa vara-akkuna matkapuhelimelle tai tabletille, joten akun loppumisesta huolehtimisen voi unohtaa ja ottaa sen sijaan rennosti vaikkapa Fatboy Lamzac –ilmasohvalla makoillen.

Cheers kesälle! Fatboyn Picnic Lounge on mukava alusta viettää piknikkiä, kätevä rullata kasaan ja kuljettaa olalla sen näppärän kantohihnan ansiosta. Miellyttävästi pehmustetun ja kovaa käyttöä kestävän maton mitat ovat 210 x 280 cm.

Kuohujuomat ja limonadit tarjoillaan Selettin Estetico Quotidiano –sarjan laseista, jotka ovat lainanneet muotokielensä kertakäyttöastioilta. Eväät syödään brändin kauniilla Tablée-puuaterimilla.

Fatboyn Headdemock-riippumatossa on hyvä unelmoida ja kirjata ylös esimerkiksi sisustussuunnitelmia Normann Copehagenin Daily Fiction –sarjan vihkoon. Fatboyn puuvillainen Klaid-viltti lämmittää illan viilentyessä ja suuren koon ansiosta alle mahtuu kaksinkin.

“Damn, akku melkein lopussa! Onneksi mukana on se Switch-kajari.”

Fatboyn supersuositussa Headdemock–riippumatossa on tilaa vaikka kahdelle, joten leppoisista kesähetkistä voi nauttia yhdessä ystävän kanssa.

Tervetuloa tutustumaan kesäiseen valikoimaan OUT OF THE DARK Concept Storeen Eerikinkadulle.

Heinäkuun ajan liikkeessämme on käynnissä ystävämyynti, jossa mukana mm. Headdemock-riippumattoja, Fatboy-säkkituoleja, Switch-kaiuttimia, Jieldé-designvalaisimia ja paljon, paljon muuta!

 

OUT OF THE DARK Concept Store

Eerikinkatu 3, 00100 Helsinki
020 7705400, shop@oot-drk.com


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.
Tags: , , , , , , , , , ,