Keltainen tou… huhtikuu!

April 4, 2017

Ulkona ei vielä juuri näy leskenlehtiä tai muutakaan kesäistä väriloistoa, mutta se ei tarkoita etteikö kotia voisi alkaa valmistella uuteen vuodenaikaan. Väreistä etenkin keltainen kuuluu kevääseen, sillä ovathan aikaistuneet auringonsäteet, pääsiäistipujen höyhenet sekä sesonkiin kuuluvat narsissit varmoja kevään merkkejä.

Huhtikuun tuotepoiminnoistamme saat helposti piristysruiskeen talviunilta heräilevään sisustukseen!

Hedelmät ja salaatit värikkäästi esille Krenit-kulhossa!

Herbert Krenchel suunnitteli klassisen yksinkertaisen ja puhdaslinjaisen Krenit-malliston yli 50 vuotta sitten, ja Normann Copenhagen on nyt ottanut nämä täydelliset tanskalaiset designikonit uustuotantoon. Neutraalin harmaan ja valkoisen lisäksi saatavissa viisi vahvaa väriä sekä kultaisena ja hopeisena hohtavat versiot.

Valmistaja: Normann Copenhagen
Suunnittelija: Herbert Krenchel

Osta täältä!

Kiiltävää, mattaa ja lähes kolmekymmentä eri väriä!

Niin ikään yli 50 vuotta sitten syntyneestä Jieldéstä on tullut ikoninen ranskalaisen teollisen muotoilun taidonnäyte, ja merkki on tae laadusta sekä taidokkaasta käsityöstä. Kattovalaisinta on kolme eri mallia: Augustin, Beaumont sekä Clement, joista kaikista on saatavissa useita kokoja kultaisella, hopeisella tai valkoisella sisuksella.

Valmistaja: Jieldé
Suunnittelija: Jean-Louis Domec

Syötävän somat säilytysrasiat sopivat moneen tarkoitukseen!

Säkenöivät Brillian Box –rasiat hohtavat jalokivien lailla, ja niihin saa kätkettyä koruja, ompelutarvikkeita tai vaikka sieviä herkkuja. Ne ovatkin sopiva lisä niin meikkipöydälle kuin osaksi kattausta.

Valmistaja: Normann Copenhagen
Suunnittelija: Simon Legald

Osta täältä!

Säästä lattiatilaa ja nosta säilytysratkaisut seinälle!

Pocket Organizerista löytyy neljä kokoa seitsemässä eri värissä. Neutraalit sävyt sulautuvat hyvin seinään, kun taas kirkkaamilla saat näppärästi väriä ja säilytystilaa kodin eri huoneisiin.

Valmistaja: Normann Copenhagen
Suunnittelija: Simon Legald

Osta täältä!

Sopivasti väriä ja valoa juuri sinne missä sitä tarvitset!

Fatboyn mallistosta löytyy väriä säkkituolien lisäksi myös valaisintarjonnasta, sillä Edison the Petiten kokoinen ja muotoinen, ladattava ja johdoton Transloetje valloittaa sateenkaaren väreissä! Läpinäkyvästä ja hipaisulla valotehoaan muuttavasta valaisimesta on yhteensä kahdeksan eri vaihtoehtoa.

Valmistaja: Fatboy

Yellow Submarine? Why not!

Selettin Submarino on hauska pieni sukellusvene, joka pitää kylpyhuoneen pientavarat, kuten hammasharjan, vanulaput, käsisaippuan sekä hammastikut tai -langan järjestyksessä. Osat ovat kiinni toisissaan magneeteilla, joten niiden sisältöön pääsee helposti käsiksi.

Valmistaja: Seletti
Suunnittelija: Hector Serrano

Osta täältä!

Koristetyynyt ja muut kodintekstiilit ovat tunnetusti helppo tapa muuttaa kodin ilmettä värien ja kuosien avulla. Monelta löytyykin omat verhot sekä koristetyynyt eri vuodenajoille.

Tanskalainen Jan Gustav Sørensen on luonut Edge-tyynyn leikitellen eri väreillä, muodoilla ja kangaslaaduilla. Geometrisen tyynyn kangas on huippulaatuista villaa, ja värivaihtoehtoja on kymmenen. Raikas ja leikkisä Edge täydentää minkä tahansa huoneen sisustuksen; asettele yksi tyyny sohvalle, kokoa eri värisistä tyynyistä kodikas rykelmä tai yhdistele niitä muiden tyynyjen kanssa.

Valmistaja: Normann Copnhagen
Suunnittelija: Jan Gustav Sørensen

Osta täältä!

Kauniit ja maistuvat teet lämmittävät kroppaa ja mieltä!

Normann Tea on ylellinen valikoima laadukkaita irtoteelaatuja. Teepurkkien värikkään voimakkaat grafiikat ovat suunnittelija Anne Lehmannin käsialaa. Jokaiselle teen ystävälle löytyy oma suosikki 12:n maun joukosta: valikoimassa on niin mustaa, vihreää kuin valkoistakin teetä. Esteettinen teepurkki yhdessä Tea Egg –teesiivilän kanssa on myös loistava pikku tuliainen!

Valmistaja: Normann Copenhagen
Suunnittelija: Anne Lehmann

Osta täältä!

Pienetkin yksityiskohdat piristävät keittiön ilmettä!

Niinkin yksinkertainen asia kuin keittiön pyyhkeiden uusiminen voi riittää raikastamaan kodin tunnelmaa talven jälkeen. Puuvillaisen Illusion-pyyhkeen puolet ovat keskenään käänteiset, mikä tekee designista mielenkiintoisen ja modernin yhdessä erilaisten graafisten kuvioiden kanssa.

Valmistaja: Normann Copenhagen
Suunnittelija: Anne Lehmann

Osta täältä!

Tervetuloa inspiroitumaan ja tutustumaan tuotteisiin OUT OF THE DARK Concept Storeen sekä Webshopiin!

Kevätterveisin,
OUT OF THE DARK –tiimi

OUT OF THE DARK CONCEPT STORE
EERIKINKATU 3, HELSINKI

ma-pe 11-18
, la 11-16

+358 20 770 5400, 
shop@oot-drk.com

 


Share
Facebook | Twitter | G+ | TumblrOUT OF THE DARK™ on intohimoa designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Meidät ja tuotemerkkimme löydät verkosta, OUT OF THE DARK Concept Storesta sekä laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Uskomme, että jokainen löytää meiltä itsensä näköisiä tuotteita.
Tags: , , , , , , ,